peaceoflove

Alla inlägg under maj 2014

Av Alva Larsson - 27 maj 2014 14:45


Nämeeen tjeeenatjena och goddagens på er alla goa och härliga läsare därute i dagsljuset!!<3

 

 


Jag hoppas att ni alla har haft en underbart bra och fin tisdag såhär långt!

För själv så har min tisdag varit grymt bra, mer eller mindre.. Om jag får säga det själv!

Såklart. Och det kan bara bli bättre! Som sagt.. Hihi.. ;)

 

 

Är iallafall i skolan just nu och går långdag idag.. Inte det roligaste kanske, men det är bara att bita ihop, och tänka positivt och glada tankar och ha ett leende på läpparna under dagen! Det är bra det! Hihi.. Och så har vi även haft roliga lektioner idag.. Som Idrott och HK, lätt, hihi!

Och så har man även träffat och varit med en del härliga och sköna klasskompisar under dagen. Det är ju grymt framför allt ju, hihi!

En bra och härlig tisdag iallafall har det varit. Lätt som sagt, hihi!

 

Sedan efter skolan så vet jag inte riktigt vad som händer.. Får väl se helt enkelt vad som erbjuds då, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen. Det kan jag allt lova er minsann, sötnosar dääärute!!

 

   

 

"Oooch såklart.. Lite gullig och mysig tisdagsinsperation på det här.. Det gör susen det juu! Såklart, hihi!!"

 

 

Men jaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna härliga tisdag.

Mot sista lektionen, hihi!

 

Men ni får ha en fortsatt kanon och fin tisdag ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

Puss&Kram.<3

 

 

ANNONS
Av Alva Larsson - 27 maj 2014 08:15Heeeejhej och Godmorgon på er alla glada solstrålar därute i morgonljuset!!<3

 

 

Jag hoppas att ni har haft en fantastisk natt och kunnat sova någorlunda bra ändå och är pigga och alerta för denna underbara tisdag och allt vad den har att erbjuda!

För själv så har jag haft en grymt bra natt och sovit väldigt bra.. Och nu idag så är jag glad och något taggad och redo för denna finfina tisdagen! Yesyes. Så kan det gå, hihi! Jaaa.. Hihi.. ;)

 

 

Har iallafalll klivit upp, ätit lite frukost, klätt på mig och gjort mig iordning, och ska bara grejja och dona iordning det sista som är kvar innan jag drar iväg till skolan för dagen. Yesyes, hey hoo, hihi!

Idag är det iallafall tisdag och långdag.. Men aja, det är bara att bita ihop och tänka positivt och ha ett leende på läpparna under dagen! Det brukar gå då iallafall.. Haha, jaa!

Och så har vi ändå rätt så roliga lektioner också idag. Som Idrott och HK, hihi!

Och så får man ju även vara lite och umgås med grymt guldvärda och roliga klasskompisar under dagen också.. Och det är ju inte helt fel precis, hihi!

En bra och rätt så fin tisdag ser det ut att bli iallafall ändå.. Det får vi allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det kommer att bli iallafall ändåååå, hihi!

 

Sedan efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer.. Får se vad som är bestämt och erbjuds just då, hihi!

Men jag kommer iallafall att hålla er lite smått uppdaterade under dagen iallafall. Det kan jag allt lova er minsann, peepz!!

 

 

   

 

 

"Och såklart, lite mysig och bra morgoninsperation.. Igår var det måndag och idag tisdag, det går fort ändå! Bra det.. Såklart, hihi!!"

Men jaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna grymma tisdagsmorgon.

Dra till plugget och allt.. Hihi!

 

 

Men ni får ha en fortsatt trevlig och fin tisdagsmorgon ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

 

Puss&Kram.<3

 

 

ANNONS
Av Alva Larsson - 26 maj 2014 20:17

  


Nämeeen heeejsanhejsan Och godkväll på er alla härliga och trevliga läsare därute i mörkret!!<3Jag hoppas att eran måndag har varit grymt bra dag som kväll, såhär långt, hihi!

Själv så har min måndag varit fantastiskt bra och lite till och från faktiskt, om jag ska vara riktigt ärlig.
Men det har funkat bra ändå. Och det är ju grymt bra! Jomenvisst... Hihi... ;)


Har som sagt varit i skolan idag, haft kortdag bland annat. Vilket alltid är grymt bra och härligt som sagt, hihi!

Och så har jag även haft nationella muntligt i matte och ljusprov.. Båda gick väl bra och sådär! Men vi får hålla tummarna och verkligen hoppas på att det blir bra resultat ändå. Det får vi allt iallafall göra ändå som sagt, hihi!

Och så har vi haft tre lektioner under dagen, varav två 80 minuters och en 60 minuters.

Franska, NO och Träslöjd, och så emellanåt en låååång och skön lunchrast där man fick umgås och hänga med grymma och otroligt underbara klasskompisar under dagen... Och det är ju aldrig helt fel precis dååå juuu, hihi! Nejnej, det klart deet meed åååh juuu!

En bra och fin måndag. Som sagt, hihi!


Och så efter skolan så drog jag hem och gjorde iordning lite mysmellis och kolla på ett gammalt avsnitt av "Skins"... Och jaaa, bara myste och hade det grymt gött som vanligt, hihi!

Och såklart, så gjorde jag även ifrån mig en del plugg, som läxor och glosor... Inte det roligaste man kan göra kanske, men lätt värt det som sagt, hihi!

En bra och fin måndag har det varit som sagt.. utan tvekan ocksåå åååh meed juuu, hihi!


Och senare så hjälptes vi åt med att göra iordning lite middag, och satt sedan allesammans till bords. Gött och mysigt juuu, hihi!

Vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Vi hade det allmänt trevligt och mysigt helt enkelt, hihi!


Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pluggade lite läxor och glosor, läste min bok och spelade lite sims innan jag drog ut på en sval och skön kvällspromenad.

Och det var verkligen skönt det åååh meeed juuu kan jag juuu lätt säga att det var! Som sagt, svalt och skönt och lugnt ute var det...  Och så med musik i öronen så är det peeerfekt dååå allra meeest meeed ååååh juuu, hihi!


Och sedan när jag kom hem så värmde jag och myste mig med en "Pärlboll"... Gött och mysigt var det jaaa, hihi!


Sedan dess har det inte hänt så grymt mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även bytt om till myskläder och ska nog strax ta och lägga mig i sängen och knäppa på en bra film/serie, eller kanske ta och läsa en bra bok eller så? Hihi, nåja, något i den stilen blir det nog iallafall denna kväll! Bara mysa och ha det gött.. Låter bra det tycker jag iallafall! Jajjemän, hihi..


Imorgon är det iallafall tisdag, och vi går inte långdag som vanligt!

Vilket är ännu skönaaare juuu, alltid juuu, hihi!

Asbra.. Haha! Som sagt, slipper de långa dagarna.. Yesyes, hihi!

Men vi har faktiskt rätt så roliga lektioner ändå också. Som Bild och Svenska, hihi!

Och så får man ju umgås och vara med grymma och otroligt härliga klasskompisar under dagen.

Och det är ju alltid grymt kul, hihi!


En bra och fin tisdag ser det iallafall ut att bli... Det får vi allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det kommer att bli det iallafall, hihi!


Men resten av dagen så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Får väl helt enkelt se vad som finns och går att erbjudas under dagen dååå, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag allt lova er minsann, Sööötnooosar däruteeee!!

   


"Och såååklart, som alltid, så bjuder jag på lite härlig och fiiin kvällsinsperation.. Självklart! Vad annars liksom! Jaajjemäään, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna sköna måndagskväll,

Bara mysa på det sista som sker, hihi!


Men ni får ha en fortsatt grym och otroligt härlig måndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!


Puss&Kram.<3


Av Alva Larsson - 26 maj 2014 16:02


Heeejsanhejsan Och Godmorgon på er alla goa och härliga läsare därute i morgonljuset!!<3

 

 


Jag hoppas att ni har haft en bra och härlig natt, och att ni har kunnat sova riktigt bra så att ni är utvilade och alerta för denna finfina måndagen, hihi!

För själv så har jag sovit väldigt bra inatt, om jag nu ska vara riktigt ärlig...Och är nu något pigg och riktigt taggad för denna underbara måndag och allt vad den har att erbjuda! Såklart deet meeed åååh juuu! Of course, hihi! Jajjeeemääään... Hihi... ;)

 

Har iallafall klivit upp, ätit lite god frukost, klätt på mig, och gjort mig iordning och ska bara grejja iordning det sista som är kvar innan jag drar mig vidare till skolan. Yesyes, hihi!

 

Idag är det som sagt måndag, och det menas med kortdag för min del. Riktigt skönt är det juuu, kan jag lätt säga er iallafall som alltid dååå, hihi!

Har bara tre lektioner idag, varav två 80 minuters och en 60 minuters.

Franska, NO och Träslöjd, och så emellanåt en låååång och skön lunchrast där man får umgås och hänga med grymma och otroligt roliga klasskompisar.. Och det är ju inte helt fel det heller juuu, aldrig deet meed åååh juuu, hihi!

Det ser iallafall ut att bli en bra och fin måndag som sagt... Det får vi iallafall hålla tummarna och verkligen hoppas för att det kommer att bli så ändå, hihi!

 

Sedan efter skolan så blir det nog att dra sig hem, göra iordning lite mysmellis och kolla på en bra film/serie... Bara mysa och ha det gött helt enkelt, hihi!

Och såklart, så ska jag nog även göra ifrån lite kvarvarande plugg som läxor och glosor... Inte det roligaste man kanske kan hitta på att göra kanske, men lätt värt det iallafall, hihi!

Så ser min måndag ut iallafall i stort sett. Lugn och fin som sagt, hihi!

 

Men annars så vet jag inte riktigt vad som mer kommer att hända under dagen. Får se helt enkelt vad som händer och sker då som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen.. Det kan jag allt lova er minsann, Söötnoosaaaaar däääruteee!!

 

 

"Och såååklart, som vanligt, lite fin och mysig morgoninsperation.. Självklart deet meed åååh juuu!! Härligt, härligt, hihi!!"   

Men jaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndag.

Och vidare mot skolan och plugget, hihi!

 

Men ni får ha en fortsatt fin och kanonbra måndagsmorgon ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

Puss&Kram.<3

 

 

Av Alva Larsson - 26 maj 2014 14:45


Nämen heeejsanhejsan och Goddagens på er alla fina och trevliga läsare därute i dagsljuset!!<3

 

 


Jag hoppas att ni alla har haft en fantastiskt bra och fin måndag såhär långt!

Hihi, för själv så har min måndag varit grymt bra.. Om jag får säga det själv!

Helt klart. Utan tvekan! Jojo.. Hihi.. ;)

 

Har varit i skolan, och haft kortdag. Riktigt skönt, vill säga, hihi!

Har haft tre lektioner idag varav två 80 minuters och en 60 minuters.

Franska, No och Träslöjd, och så en låååång och skön lunchrast emellanåt där man fick umgås och vara med grymt saknade och otroligt roliga klasskompisar! Riktigt trevligt vill säga.. Såklart, som alltid, hihi!

En bra och härlig måndag har det varit med andra ord vill säga. Såklart, hihi!

 

 

Har iallafall precis kommit hem från skolan nu, och tänkte ta och göra iordning lite mysmellis och ta och kolla på en bra film/serie.. Bara ha det gött och så, helt enkelt, hihi!

Och såklart, så blir det nog att göra ifrån lite plugg, som läxor och glosor.. Inte det roligaste man kan hitta på kanske, men klart värt det!

En bra och härlig måndag som sagt.. Det får vi allt hålla tummarna och verkligen hoppas för att det fortsätter att vara, såklaaart, hihi!

 

Sen vet jag inte riktigt mer vad som händer mer under dagen. Får väl ta och se helt enkelt vad det är för saker som erbjuds då, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen.. Det kan jag allt lova er, minsann, söööötisar dääärute!!

 

 

   

 

"Och såklart, som vanligt lite fin och bra måndagsinsperation.. Yesyes! Det behövs allt, hihi!!"

 

 

Men jaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna mysiga och roliga måndag.

Bara mysa och ta det lugnt, hihi!

 

Men ni får ha en fortsatt trevlig och grymt fin måndag ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

 

Puss&Kram.<3

 

 

Av Alva Larsson - 26 maj 2014 08:15Heeejhej och Godmorgon på er alla goa och fina läsare därute i morgonljuset!!<3

 

 


Jag hoppas att ni alla har haft en bra natt och kunnat sova riktigt bra dessutom, så att ni är pigga och alerta för denna finfina måndag!

Själv så har jag sovit grymt gott, och är pigg och något taggad för denna underbara måndag och allt vad den har att erbjuda.. Jajjemän! Såklart. Hihi, självfallet..!! Jaa... Hihi.. ;)

 

Har iallafall klivit upp, ätit lite god frukost, klätt på mig och gjort mig iordning, och ska bara göra iordning och grejja med det sista innan jag drar mig vidare till skolan. Oh yeeah, hihi!

 

 

Idag är det iallafall måndag, och kortdag för min del. Härligt, härligt, hihi!

Har tre lektioner idag, varav två 80 minuters och en 60 minuters.

Franska, NO och Träslöjd.. Och såklart en lång lunchrast emellanåt där man får umgås med goa och finfina klasskompisar! Det är livet.. Mer eller mindre, hihi!

En bra och fin måndag blir det nog säkert iallafall.. Det får vi allt hålla tummarna och verkligen hoppas för att det kommer att bli, helt klart, hihi!

 

Sen efter skolan så blir det nog att dra hem, göra iordning lite mysmellis och kolla på en bra film/serie.. bara ta det lugnt och ha det gött helt enkelt, hihi!

Och såklart, så blir det nog också att göra ifrån lite plugga som läxor och glosor.. Inte det roligaste man kan göra kanske, men skönt att få det gjort!

 

Sen resten av dagen så vet jag inte riktigt vad som händer.. Får väl se vad som händer och vad denna dag har att erbjuda helt enkelt, hihi!

Men jag kommer att hålla er lite uppdaterade under dagen. Det kan jag allt lova er iallafall ,sötnooosar däruuuute!!

 

 

   

 

"Äntligen sååå får jag bjuda på lite mysig och fin morgoninsperation.. Det bästa på dagen, typ! Eller vad säger ni? Såklaaart, hihi!!"

Men jaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndagsmorgonen.

Och vidare mot plugg och skolan.. Hihi!

 

Men ni får ha en fortsatt fin och dundermysig måndagsmorgon ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

 

Puss&Kram.<3

 

 

 

Av Alva Larsson - 25 maj 2014 20:16
Näääämen hejsanhejsan och Godkväll på er alla härliga och trevliga läsare därute i mörkret!!<3Jag hoppas att ni alla har haft en grymt bra och mysig söndag såhär långt, dag som kväll, hihi!

För själv så har min söndag varit grymt bra faktiskt... Om jag får säga det själv såklart!

Grymt med fett bra juuu. Of course, hihi! Jajjemääään... Hihi... ;)Har haft en lugn och fin söndag. Som sagt, hihi!

Började dagen med att ha lite hemmaspa - Med ansiktsmask, hårinpackning, skrubb, bodylotion, manikyr, m.m Och såklart lite andra goa härligheter som är bra för både kropp och själ.

Underbart, det är bara förnamnet, hihi!

Och såklart, så har jag även gjort lite tråkgöra också under dagen. Som att städa och dammsuga det värsta ur rummet, kasta smutskläder i tvätten och andra diverse saker och grejjer, och så har jag även gjort ifrån mig lite plugg som läxor och glosor... Inte det roligaste kanske, men lätt värt det iallafall, hihi!

Och senare så tog jag och lite gofika och kollade på film/serie... Bara myste och hade det gött, ni vet, hihi!

En bra och härlig söndag, som sagt! Grymt juuu, hihi!


Åkte sedan upp till Mormor och Morfar och åt lite "Morsdagsmiddag där". Yesyes, hihi!

Var kottlettrad, med potatis och sås, och sylt till...Mmmm, så gott!

Och så var allesammans till bords med. Mysigt juuu, hihi!

Vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Vi hade det allmänt trevligt och mysigt helt enkelt som sagt, hihi!

Och så fikade vi marängtårta med hallon och grädde... Muuuums, så gott, hihi!

Och så kul att träffa Mormor, Morbror och Morfar och få rå om dem lite. Som jag har saknat och längtat till att få träffa dem, hihi!


Och sedan så när jag kom hem så bara tog jag det lugnt.

Chillade lite, hihi!


Efteråt så la jag mig i sängen och surfade lite framför datorn, pluggade lite läxor och glosor, läste min bok och spelade lite sims innan jag drog ut på en kall men frisk kvällspromenad.

Det regnade lite och var småruggit, men mysigt dock var det! Härligt med lite dåligt väder kan jag också tycka.. Och så med musik i öronen, då är det då allt perfekt, hihi!


Kom sedan in och värmde mig och myste mig med lite fika... Mmm, gott och mysigt, hihi!

Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Har även bytt om till myskläder och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen framför en bra film/serie, eller kanske ta och läsa en bra bok eller så? Hihi, nåja, något i den stilen får det nog bli iallafall denna kväll. Bara mysa och ha det gött! Det låter bra det, hihi! Såååklart... Hihi.Imorgon är det iallafall måndag, och det menas med kortdag för min del. Härligt det åååh meeed juuu, hihi!

Vi har tre lektioner då, varav två 80 minuters och en 60 minuters.

Franska, NO och Träslöjd, och så emellanåt en låååång och skön lunchrast där man får umgås och hänga med lite goa och grymt härliga klasskompisar... Och det är ju aldrig helt fel det meeed åååh juuu? Såklart inte, hihi!

En bra och fin måndag ser det ut att bli iallafall... Det får vi iallafall hålla tummarna och verkligen hoppas på att det kommer att bli så ändå, hihi!


Och efter skolan så blir det nog att dra sig hem, göra iordning lite mysmeliis och kolla på en bra film/serie.. Bara  ha det gött och mysigt, hihi!

Och såklart, så ska jag göra ifrån lite kvarvarande plugg, som läxor och glosor... Inte det roligaste man kan göra kanske precis, men lätt värt det ändå, hihi!

En bra måndag ser det ut att bli som sagt. Minst sagt, hihi!


Men jaa, resten av dagen så vet jag inte riktigt vad som sker.. Får se som sagt vad som händer och vad som erbjuds helt enkelt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen. Det kan jag allt lova er, sööötnosar däruuute!!   


"Och såååklart, som vanligt, så bjuder jag på lite roliga och fin kvällsinsperation.. Såklart deet! Varför inte liksom? Jajjemän, hihi!!Men jaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina söndagskväll.

Bara mysa på det sista som sker, hihi!


Men ni får ha en fortsatt grymt mysigt och härlig söndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!


Puss&Kram.<3


 

Av Alva Larsson - 25 maj 2014 14:45Heeejhej och Goddagens på er alla goa och finfina läsare därute i dagljuset!!<3

 

 


Jag hoppas att ni har haft en otroligt fin och grymt bra söndag såhär långt, hihi!

För själv så har min söndag varit underbart bra.. Om jag ska vara riktigt ärlig, faktiskt!

Såååklart det. Haha, jomenvisst! Såååklart... Hihi... ;)

 

 

Har varit en lugn och fin söndag såhär långt.. Som sagt, hihi!

iallafall börjat dagen med lite hemmaspa - Med ansiktsmask, hårinpackning, skrubb, body lotion, manikyr m.m Och såklart lite andra härligheter som är bra för både kropp och själ. Underbart är bara förnamneet, såklaaart deet meed åååh juuu, hihi!

Och såklart, så har jag även gjort ifrån mig lite tråkgöra, som att städa och dammsuga det värsta ur rummet, kasta kläder i tvätten och annat diverse saker och grejjer, och så har jag även gjort ifrån mig lite plugg, som läxor och glosor... Inte det roligaste kanske precis, men lätt värt att göra såklart, hihi!

 

Sedan så har jag bara tagit det lugnt hemma. Kollat på lite film/serie, och haft det grymt bra.. Mysigt och så vill säga! Såååklart det meed ååh juuu! Vad annars liksom..? Precis, haha!

 

Och sedan så stack vi upp till Mormor och Morfar, och blev bjuden på lite "Morsdag-middag".

Trevligt, trevligt som alltid som sagt, hihi!

Bara ätit gott, skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Vi har haft det allmänt trevligt och mysigt, helt enkelt, hihi!

Bara rått om Mormor och Morfar lite också och resten av familjen. Mysigt deet åååh meed juuu, såååklart?! Aja, härligt är det iallafall som sagt.. Lätt, hihi!

En fin och grymt bra söndag som sagt... Och det får vi verkligen hoppas och hålla tummarna för att det fortsätter att vara så också med juu, hihi!

 

Jaa, sedan så vet jag inte riktigt mer vad som händer nu under dagen. Får se helt enkelt vad denna dag har att erbjuda mer och så, hihi!

Men jag kommer att hålla er uppdaterade lite under dagen.. Det kan jag iallafall lova er allt minsann, söötnooosar därute!!

 

 

   

 

"Och såååklart, så bjuder jag på lite roliga och härlig dagsinsperation... Självklart det juu! Haha, vad annars liksom..? Visstvisst, Hihi!!

Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina söndagen.

Bara ha det fortsatt bäst och mysigt, hihi!

 

Men ni får ha en fortsatt kanon och finfin söndag ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

 

Puss&Kram.<3

 

 

Presentation


Hejsan allihopa!
Jag heter Alva och är en tjej på 15 år. Och jag kommer att blogga om min vardag, min ätstörning, mina hobby's och vänner. Jag är en tankspridd och kreativ tjej, och det är bara att skriva till mig i kommentarerna om ni undrar över nå spe

Fråga mig

280 besvarade frågor

Omröstning

Vad är din helg last??
 Goooodiiis!!
 CHIPS!!
 grönsaker och dipp :3
 Glass?!
 frukt sallad,, med bara frukter!!
 FIKA!!
 ehmm.. äter inget av det..?

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ peaceoflove med Blogkeen
Följ peaceoflove med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se