peaceoflove

Direktlänk till inlägg 6 september 2015

Söndagskväll, och lite om dagen!! #Sunday #Evening

Av Alva Larsson - 6 september 2015 20:45Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin söndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min söndag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Joooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)
Idag är det ju iallafall som sagt allt söndag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma under hela helgen och dagen som har varit, som sagt, och har bara tillbringat massivs av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Och vädret idag har iallafall varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Iallafall om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så när jag kom hem så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyysiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeevliiigt och myyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog mig vidare ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dåååå uteeee dåååå meeed åååh juuuuu allt, som sagt, hihi! Och vädret var iallafall kanonfint idag också iallafall allt ändå, men lite blåsigt var det ute dock... Men jaaaa, som tur är så har man ju iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!
Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm, gött och myyyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaaa, hihi!
Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag också även hunnit med att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsat gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi!
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara i skolan, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeevliiigt och rooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag går även en långdag idag också iallafall allt ändå... Men jaaaa, det är bara att bita ihop och tänka positivt, som sagt, hihi!

Och jag ska även också träffa lite klasskompisar, plugga, luncha, och ha en hel del lektioner och raster uner dagen också iallafall allt ändå... Men jaaaa, det ser iallafall ut som att dagen kommer att rulla på som vanligt iallafall allt ändå, som sagt, hihi!
Och såklart, så blir det nog också även att träffa lite finfina och gryyyyyyymt häääärliiigaaaa klasskompisar under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så blir det nog även också att ta itu med en hel del plugg imorgon också iallafall allt ändå... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå iallafall allt ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra skoldag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra skoldag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!

Och sedan efter skolan så blir det nog bara att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även också att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske ändå, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyyymt häääääärliiig och oootroooliiigt underbaaaar måndag imorgon iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina måndagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnooooosaaaar däääruuuteeeee, hihi!


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperations, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Men jaaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina söndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!
Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig söndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

 
ANNONS
 
bokprinsessan

bokprinsessan

6 september 2015 22:01

Du har en fin blogg.

http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

Alva Larsson

13 september 2015 17:09

Hej! Och tack så hemskt otroligt oerhört jättemycket själv gulliga du för din finfina och omtänksamma kommentar! :D Verkligen, blev grymt glad av den ska du allt veta, hihi! :D


Ha en fortsatt kanonbra dag, Kramen! ^^

 
Ingen bild

AndersLeander i Mönsterås

10 september 2015 23:41

Hej Alva!

Skriver du bara ibland? Om man skall ha läsare måste man försöka skriva varje dag. Ett litet tips bara! Lycka till med bloggen.

Hälsningar
AndersLeander i Mönsterås

Alva Larsson

13 september 2015 17:08

Hej! Jag vet, men har mycket igång i skolan osv! :D

Och tack så hemskt otroligt jättemycket snälla du för din finfina och omtänksamma kommentar! :D Verkligen, blev grymt glad av den ska du allt veta, hihi! :D

Ha en fortsatt kanonbra dag, Kramen! ^^

 
Life-by-Elina.bloggplatsen.se

Life-by-Elina.bloggplatsen.se

14 september 2015 19:22

Jättefin blogg :) (är inte sån som orkar skriva jättelånga kommentarer)

http://Life-by-Elina.bloggplatsen.se

Alva Larsson

17 september 2015 17:55

Hej! Och tack så hemskt otroligt jättemycket gulliga du för din finfina och omtänksamma kommentar! :D Verkligen, blev grymt glad av den ska du allt veta, hihi! :D

Och det spelar inte alls någon roll! Det är ju tanken som räknas, som sagt :D

Ha en fortsatt kanonbra dag, Kramen! ^^

 
Jess

Jess

17 september 2015 05:55

Hej!
Tack för titten in i min blogg, dina ord värmde. Du har en trevlig och fin blogg du med. Hoppas du får en bra dag. Kram

http://attvaraannorlunda.bloggplatsen.se

Alva Larsson

17 september 2015 17:54

Hej! Och varsågod, vad kul att du blev så glad över både min kommentar och av mitt besök på din blogg, Verkligen! :D Och tack så hemskt jättemycket själv gulliga du för din finfina och omtänksamma kommentar, Verkligen! Blev grymt glad av den ska du allt veta, hihi! :D

Ha en fortsatt kanonbra dag, Kramen! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alva Larsson - 5 september 2015 20:45


            Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3       Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin lördagskväll, som dag, såhär lå...

Av Alva Larsson - 5 september 2015 08:15


            Nääääämeeeeeen heeejsansvejsan och Godmorgon på er alla goa och morgonglada läsare därute i morgonljuset, hihi!<3         Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin natt i...

Av Alva Larsson - 4 september 2015 20:45

            Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3       Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin fredagskväll, som dag, såhär l...

Av Alva Larsson - 3 september 2015 20:45

            Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3         Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin torsdagskväll, som dag, såh...

Av Alva Larsson - 2 september 2015 20:45


            Nääääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3       Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin onsdagskväll, som dag, såhär l...

Presentation


Hejsan allihopa!
Jag heter Alva och är en tjej på 15 år. Och jag kommer att blogga om min vardag, min ätstörning, mina hobby's och vänner. Jag är en tankspridd och kreativ tjej, och det är bara att skriva till mig i kommentarerna om ni undrar över nå spe

Fråga mig

280 besvarade frågor

Omröstning

Vad är din helg last??
 Goooodiiis!!
 CHIPS!!
 grönsaker och dipp :3
 Glass?!
 frukt sallad,, med bara frukter!!
 FIKA!!
 ehmm.. äter inget av det..?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ peaceoflove med Blogkeen
Följ peaceoflove med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se