peaceoflove

Senaste inläggen

Av Alva Larsson - 27 juni 2015 17:15Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin måndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min måndag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har varit och sommarjobbat och jobbar sista veckan där, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeevliiigt och rooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har bara jobbat... Och jobbat, men det ger ändå, som sagt, hihi!

Och jag har gjort en hel arbete, och haft rast och lunch... Och jaaa, dagen har rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyymt häääärliigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och jag har blivit klar med dagens arbete för idag...Men jaaaa, det är sådant som ska göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!Och sedan efter sommarjobbet så drog jag hem, gjorde iordning lite "Mysmellis", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyysiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeevliiigt och myyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!


Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad... Och sköööönt vaaar deeet dååå allt uteee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt, hihi! Och det var fint väder ute, kanske lite blåsigt var det dock... Men jaaa, man har ju iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm, gött och myyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit med att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag jobbar min sista vecka på sommarjobbet imorgon också, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeevliiigt och rooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och det blir lite jobb då också... Men det är alltid roligt, som sagt, hihi!

Och vi ska jobba, ha lunch och rast... Men jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det även att träffa en hel del finfina och gryyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi! 

Och så blir det att göra ifrån lite arbete imorgon också...Men jaaa, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan efter sommarjobbet så blir det att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det även att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiiig och oootroooliiigt underbaaar tisdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!


Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina tisdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!
Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaaar däääruuuteeeee, hihi!


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig måndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 
ANNONS
Av Alva Larsson - 26 juni 2015 08:15


Näääämeeeeen heeejsansvejsan och Godmorgon på er alla goa och morgonpugga läsare därute i morgonljuset!!<3Jag hoppas att ni har haft gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin natt inatt, och att ni har kunnat sova riktigt ordentligt, så att ni är tillräckligt utvilade, pigga och alerta för denna underbara lördagsmorgonen, hihi!

Och jag har bara sovit väldigt braaa inatt, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, och är nu tillräckligt utvilad, redo och något taggad inför denna finfina lördagen, och allt vad den har att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Har nyss vaknat och klivit upp, och ska till och göra iordning lite god "helgfrukost", och värma på mitt superduper, megaultra, otroligt, sagolikt, fantastiskt, urgoda te... Jaaa, mysigt värre, som sagt, hihi!

Känns skönt med helg nu... Bara att mysa på en massa, som sagt, jaaa, hihi!Idag är det ju iallafall som sagt allt lördag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här hemma, och tillbringa massivs av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så har vädret bara varit kanonbra idag också.... Iallafall om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att hålla sig i såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framver ändå, hihi!

 Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolt... Jaaa, haha!Och sedan så ska vi bara vara här hemma hela helgen, och bara tillbringa massvis tid tillsammans med hjärtat mitt. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska gör under dagen har vi inte riktigt planerat riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördag idag iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas och hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördag idag iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyyymt häääärliiiig och oootroooliiigt underbaaar lördagsmorgon... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina lördagsmorgonen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööötiiisaaaar däääruuuteeeeee, hihi!


    

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihii!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina lördagsmorgonen.

Och äta klart min frukost, och sedan kicka igång denna underbara morgonen, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt myyyyyyysiiig lördagsmorgon ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

ANNONS
Av Alva Larsson - 25 juni 2015 20:45Nääääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin fredagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min fredagskväll varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt fredag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma, och bara varit. Vilket har varit treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kolla på film, myst, och bara varit sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag iallafall allt ändå... Iallafall om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så har jag bara varit här hemma, och tillbringat massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kolla på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vi har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker då vill säga iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra fredag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!Och nyligen så har vi haft lite mysmiddag tillsammans, jag och mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, jaaa, hihi!

Och nu snart så vankas det lite filmkväll. Vilke ska bli väldigt mysigt, jaaa, hihi!

Men vad för film det nu blir återstår dock att se. Men det finns en hel del att välja på,, jaaa, hihi!

Drama, deckare, thriller, skräck, romantik, komedi... Och jaaa, det finns en hel sjö av dem, som sagt, jaaaa, hihi!

Och såklart, så ska vi också ha lite götta. Som Chips, Choklad och läsk... Mummaaa, hihi!

Och så ska vi ju också höja mysfaktorn ett snäpp, naturligtvis. Och vi ska släcka lite onödiga ljus och istället tända lite levande ljus och bunkra upp med massvis av kuddar och filtar, och bara kura upp bredvid varandra och bara mysa tillsammans... Mysigt värre, som sagt, jaaa, hihi!Imorgon är det ju iallafall som sagt allt lördag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här hemma under helgen, och bara tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!
Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata omm allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli ett kanonbra väder imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt bra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaaa, haha!
Och vi ska bara vara här hemma under dagen och resten av helgen, och jag ska bara tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördag imorgon iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt underbaaaar lördag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina lördagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööööötnoooooosaaaar däääruuuteeeeee, hihi!


   


"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina fredagskvällen.

Och bara ha det allmänt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiiig och oootroooliiigt treeeeeeevliiig fredagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 24 juni 2015 20:45


Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin onsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min onsdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på mitt sommarjobb, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeevliigt och rooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har bara gått runt och städat... Vilket har varit roligt, som sagt, hihi!

Och vi har jobbat en hel del, haft lite raster, och lunch... Och jaaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!
Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyymt häääärliigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har vi gjort ifrån oss en massa jobb idag också iallafall allt ändå... Men jaaa, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!
Och sedan så efter sommarjobbet så drog jag mig vidare hem, gjorde iordning lite "Mysmellis", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!
Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyysiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeevliiigt och myyyyyyysiiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt, hihi! Och det var fint väder ute, kanske lite blåsigt bara dock... Men jaaa, som tur är så har man ju kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Pärlboll"... Mmmm, gött och myyyyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!
Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt torsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på mitt sommarjobb, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska städa mera också... Men det ska bli jätteroligt, som sagt, hihi!

Och vi har en massa jobb, lite raster, och lunch... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så ska vi ta itu med lite mer jobb under dagen imorgon också... Men jaja, det är sådant som måste göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!
Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Gofika", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så ska jag även läsa och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliigt underbaaaar torsdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Men något roligt blir det nog... Det skulle jag då allt tro, hihi! Och bara få komma ut lite. Göra annat, som sagt, jaaaa, hihi!

Bara att få bryta vardagen en smula, byta miljö, byta luft, rensa tankarna... Och jaaa, det kan vara rätt så nyttigt det också, som sagt! Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyyyymt treeeevliiigt och ooootroooliiigt gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt kväll iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!

Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina torsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnooooosaaaar däääruuuteeeee, hihi!


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina onsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!
Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig onsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 24 juni 2015 20:45Nääääämeeeeeen tjeeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin torsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min torsdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt torsdag, och det är en hel del sakers om har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit hemma, och tagit det lugnt under dagen. Vilket har varit rätt så treeeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst,och bara varit sådär, ni vet....

Och jag har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har vädret iallafall varit kanonbra idag också ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonrba väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så har jag bara varit här hemma, nästan hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara varit sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och jag har gjort en massa saker under dagen också. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju iallafall alltid lösa sig på något sätt... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra skoldag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!Och sedan så har jag bara varit hemma, gjort iordning lite "Gofika", och kollat på lite film/Serie... Och bara haft det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!Och sedan så har dagen bara runnit iväg... Schwoop, sa det bara, hihi!

Medan så har jag bara tagit det lugnt under dagen... Och bara chillat sådär, ni vet, hihi!

Och sedan så agerade jag lite kock, åt mig och mig själv. Vilket gick väldigt bra, som sagt, hihi!

Och så fick jag även lite sällskap vid matbordet också... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiiigt och myyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Och sedan efter det så drog jag vidare ut, på lite roligheter. Kulkul, som sagt, hihi!

Och det är så skönt att få komma ut lite. Bara få göra annat... Jaaa, hihi! Och bara få byta vardagen en smula, byta luft, byta miljö, rensa tankarna... Och jaaa, det kan vara rätt så nyttigt faktiskt, som sagt!

Men det var iallafall treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliiigt iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, jaaaa, hihi!Och sedan så när jag kom hem... Sååå jaaaa, hihi! Så hände det inte så värst mycket... Inte direkt, hihi! Bara tog det lite lugnt... Skönt, ser ni, hihi! Ladda upp inför kommande helg... Som sagt, jaaa, hihi!Och, som sagt, sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt fredag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här hemma till en början, och bara ta det lugnt. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätterooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara vara sådär, ni vet... Och jag ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret kommer nog iallafall att bli fortsatt kanonbra imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så blir det bara att vara här hemma, och tillbringa resten av dagen och helgen tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera in riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredag imorgon iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar fredag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina fredagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaaar däääruuuteeeeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyymt häääärliig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina torsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!


Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliigt treeeeevliiig torsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 23 juni 2015 18:52Näääääämeeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och finfina läsare därute i mörkret!!<3Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin tisdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min tisdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Joooomeeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt tisdag och det har hänt en hel del saker under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på mitt sommarjobb, i stort sett hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara jobbat och städat... Vilket har varit rätt så skönt, som sagt, hihi!

Och så har jag bara jobbat, haft lunch, och raster... Och jaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så träffade jag lite finfina och gryyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har jag bara jobbat under hela dagen... Men jaaa, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!


Och sedan så när jag kom hem ifrån sommarjobbet så gjorde jag iordning lite "Mysmellis", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyyysiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuuu allt, som sagt, hihi! Och det var fint väder idag, lite moln och regn bara dock... Men jaaa, som tur är så har man ju iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!
Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Pärlboll"...Mmm, gött och myyyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaaa, hihi!
Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på mitt sommarjobb, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliigt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara städa och jobba... Vilket ska bli rätt så skönt, som sagt, hihi!
Och så ska jag bara jobba, luncha, och ha raster... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så blir det bara att jobba på imorgon iallafall allt ändå... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar onsdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina onsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnooooosaaaar däääruuuteeeeee, hihi!Men jaaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina tisdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!
Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeeevliiig tisdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Av Alva Larsson - 22 juni 2015 19:03Näääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin måndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min måndag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!
Joooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på mitt sommarjobb, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätterooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har städat väldigt mycket idag... Men det har varit roligt iallafall, som sagt, hihi!

Och så har jag bara jobbat, haft lunch, och raster... Och jaaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyymt häääärliigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så har jag bara jobbat under dagen... Men jaaa, det är sådant som man får räkna med att göra ändå, som sagt iallafall allt ändå, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart ,haha!
Och sedan så när jag kom hem ifrån sommarjobbet så gjorde jag iordning lite "Mysmellis", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även läst lite och vilat mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyyysiiigt, jaaaa, hihi! Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeevliiigt och myyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuu, som sagt, hihi! Och vädret var fint idag ,men lite blåsigt och regnigt dock... Meeen jaaaa, man har iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm ,gött och myyyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaaaa, hihi!Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara sommarjobba, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och det blir att städa mer trapp uppgångar och så... Men det ska bli jätteroligt, som sagt, hihi!

Och så ska jag jobba, ha lite lunch, och raster... Och jaaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt ändå, som sagt, hihi!

Och såklart, så ska jag även träffa en hel del finfina och gryyyyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så ska jag ta itu med en massa jobb imorgon också... Men jaja, det är sådant som man får räkna med att göra ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!
Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar tisdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina tisdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööööötnoooosaaar däääruuuteeeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeeevliiig måndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3
 

Av Alva Larsson - 21 juni 2015 18:53Nääääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3

Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin söndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min söndag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Joooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)
Idag är det ju iallafall som sagt allt söndag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt ändå, som sagt, hihi!
Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara varit sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tykcer då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaaa, haha!

Och sedan så har jag bara varit här hemma, och kurrerat mig under dagen. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara varit sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och jag har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra söndag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!

Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyyyyysiiiigt, jaaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeevliiigt och myyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå allt uteee dååå meed åååh juuu, som sagt, hihi! Och det var väldigt fint väder idag, kanske lite blåsigt dock... Men jaaa, man har iallafall kläder för väder som tur är, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!
Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm, gött och myyyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaaa, hihi!
Och sedan dess har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå, minsann. Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på mitt sommarjobb, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeevliiigt och roooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska få städa mycket... Vilket ska bli roligt, som sagt, hihi!

Och sedan så jobbar jag, har raster och lunch... Och jaaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det ju väven att träffa en hel del finfina och gryyyyyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiiigt och gryyyyyyyyyymt jätterooooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så blir det även att göra ifrån sig lite arbete också... Men jaja, det är sådant som man måste ta och göra ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!
Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt underbaaar måndag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina måndagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen.... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnooooosaaaar däääruuuteeeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt hääääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Men jaaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina söndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeeevliiig söndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Presentation


Hejsan allihopa!
Jag heter Alva och är en tjej på 15 år. Och jag kommer att blogga om min vardag, min ätstörning, mina hobby's och vänner. Jag är en tankspridd och kreativ tjej, och det är bara att skriva till mig i kommentarerna om ni undrar över nå spe

Fråga mig

280 besvarade frågor

Omröstning

Vad är din helg last??
 Goooodiiis!!
 CHIPS!!
 grönsaker och dipp :3
 Glass?!
 frukt sallad,, med bara frukter!!
 FIKA!!
 ehmm.. äter inget av det..?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ peaceoflove med Blogkeen
Följ peaceoflove med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se