peaceoflove

Senaste inläggen

Av Alva Larsson - 12 juli 2015 20:45Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och härliga läsare därute i mörkret!!<3

Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin måndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min måndag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en  hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit hemma under dagen, och bara tagit det lugnt. Vilket har varit treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara varit sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det kan vi iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyysiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt. Och så var vädret fint, lite blåsigt ute var det då kanske dock... Men jaaa, som tur är så har man ju kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!
Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här hemma, och bara mysa för mig själv. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliigt, som sagt, hihi!
Och jag ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara vara sådär, ni vet... Och jag ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret imorgon ser också ut att bli kanonbra imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så blir det nog bara att vara här hemma, och ta det lugnt lite granna. Vilket ska bli treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliigt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara vara sådär, ni vet... Och jag ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad jag ska göra mer under dagen har jag inte riktigt hunnit att planera ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra tisdag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra tisdag imorgon iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar tisdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina tisdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaar däääruuuteeeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig måndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3


 

ANNONS
Av Alva Larsson - 11 juli 2015 20:45


Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin lördagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min lördagskväll varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt lördag, och det har hänt en hel del saker under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma under hela helgen, och tillbringat massvis av tid med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Och vädret har iallafall varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommera att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli forsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så har jag bara varit här hemma under hela dagen, och har bara tillbringat massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vi har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra lördag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!
Och sedan nyligen så hade vi lite mysmiddag tillsammans, jag och mitt hjärta. Vilket var treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och nu snart så vankas det lite filmkväll. Mysigt värre, som sagt, jaaa, hihi!

Och vad för film det nu blir vet vi dock inte ännu.... Men det finns en hel del att välja på, som sagt, hihi!

Drama, Deckare, thriller, skräck, komedi, romantik... Och jaaa, det finns en hel sjö av dem, som sagt, jaaa, hihi!

Och så ska vi också ha lite götta också, såklart. Som Chips, choklad, och läsk... Mummaaa, hihi!

Och så ska vi även höja mysfaktorn ett snäpp, naturligtvis. Och släcka lite onödiga ljus, och istället tända lite levande ljus, bunkra upp med massvis av kuddar och filtar och bara kura upp bredvid varandra och bara mysa tillsammans... Mysigt värre, som sagt, jaaa, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra film och lördagskväll ikväll iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanobra film och lördagskväll ikväll iallafall allt ändå, hihi!Imorgon är det ju iallafall som sagt allt söndag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här hemma under hela helgen som är kvar, och bara tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord.. och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli fortsatt kanonbra imorgon också iallafall alllt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så ska vi bara vara här resten utav helgen som är kvar, och bara tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Men vad vi ska göra under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi burkar ju iallafall allt hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra söndag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra söndag imorgon iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt underbaaar söndag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina söndagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööötnoooosaaar däääruuuteeeee, hihi!

    

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina lördagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig lördagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

ANNONS
Av Alva Larsson - 11 juli 2015 08:15Nääääämeeeeen heeejsansvejsan, och Godmorgon på er alla goa och morgonpigga läsare därute i morgonljuset!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin natt inatt, och att ni har kunnat sova riktigt ordentligt så att ni är tillräckligt utvilade, pigga och alerta inför denna underbara lördagsmorgonen, hihi!

För själv så har jag sovit väldigt braaa inatt, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, och är nu tillräckligt utvilad, redo och något taggad inför denna finfina lördagen, och allt vad den har att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeeet meeed åååh juuu, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Och jag har nyligen vaknat och klivit upp, och ska till och göra iordning lite god "helgfrukost", och värma på mitt superduper megaultra otroligt sagolikt fantastiskt otroligt urgoda te... Göttans, jaaa, hihi! En riktigt god och mysig morgon... Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann, jaaa, hihi!Idag är det ju iallafall som sagt allt lördag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här hemma under dagen, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli fortsatt kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så blir det nog bara att vara här hemma resten utav helgen, och bara tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, ika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall allt ändå, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!
Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördag idag iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördag idag iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaaar lördagsmorgon iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina lördagsmorgonen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötiiisaaaar däääruuuteeeeee, hihi!

    

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig morgoninsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina lördagsmorgonen.

Och få i mig lite frukost, och sedan kicka igång denna underbara dagen, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt myyyyyysiiig lördagsmorgon ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!


Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 9 juli 2015 20:45Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin onsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min onsdag varit fantastistk braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara ritkigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen.Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma, och tagit det lugnt. Vilket har varit treeeevliigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och tagit det lugnt sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeevliigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har vädret varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så har jag bara varit här hemma, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film,  myst, och bara varit sådär, ni vet...Och jag har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och jag har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra onsdag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyysiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad...Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt, hihi! Och det var fint väder under dagen, lite blåsigt dock kanske... Men jaaa, man har iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!
Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Pärlboll"... Mmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!
Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt torsdag,  och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!
Och jag ska bara vara här hemma, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara vara sådär, ni vet... Och jag ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli fortsatt kanonbra imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så blir det bara att vara här hemma, och bara ta det lite lugnt sådär. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara vara sådär, ni vet... Och jag ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad som ska göras imorgon har jag inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra torsdag iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra torsdag imorgon iallafall allt ändå, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar torsdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Men något roligt blir det nog iallafall... Det skulle jag då tro allt ändå, hihi! Och bara få göra annat. Få komma ut lite, hihi!

Bryta vardagen en smula, byta miljö, byta luft, och rensa tankarna... Och jaaaa, det kan vara rätt så nyttigt det också, som sagt! Men det ska bli gryyyyyyyyymt treeeevliiigt och oootroooliiigt gryyyyyyymt jätterooooooliigt iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha! Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina torsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi! Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööööötnoooosaaar däääruuuteeeeeee, hihi!


   

"Och sååååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina onsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!
Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiiig och oootroooliiiigt treeeeevliig onsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3
 

Av Alva Larsson - 9 juli 2015 20:45


Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt hääääärliiiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin torsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min torsdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt torsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma, i stort sett hela dagen. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara varit sådär, ni vet... Och jag har bara haft det allmänt treeeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaaa, haha!
Och sedan så har jag bara varit här hemma, och bara tagit det lugnt. Vilket har varit treeeeevliigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara varit sådär, ni vet...... Och jaaa, jag har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och jag har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra torsdag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!Och tiden har bara runnit iväg... Schwoop, sa det bara, hihi!

Och jag har bara tagit det lugnt. Chillat lite sådär, ni vet, hihi!

Och lite senare så agerade jag lite kock, åt mig och mig själv. Vilket gick väldigt bra, jaaa, hihi!

Och så fick jag även lite sällskap vid middagsbordet... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och myyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Och sedan så drog jag mig iväg ut, på lite roligheter. Kulkul, som sagt, hihi!

Och det var så skönt att få komma ut lite. Göra annat, hihi!

Och bara få bryta vardagen en smula, byta miljö, byta luft, och rensa tankarna... Och jaaa, det kan vara rätt så nyttigt det också, som sagt!

Och jag har haft det gryyyyyyymt treeeeevliiigt och oootroooliiigtjätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, minsann. Absolut, såklart, haha!Och sedan så när jag kom hem så... Jaaa, hihi! Hände det inte mycket. Bara softade lite granna, hihi! Vilket kan vara skönt då och då. När allt händer liksom, hihi! Och så blir det att tagga inför en rolig helg... Jaaa, såklart, hihi!Och, som sagt, sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt fredag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och till en början så ska jag bara vara här hemma, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliiigt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara vara sådär, ni vet... Och bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och det ser ut att bli fortsatt kanonbra väder imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så blir det nog vara här hemma, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra mer under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiiig och oootroooliiigt underbaaar fredag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina fredagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaar däääruuuteeeee, hihi!Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina torsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeevliig torsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 8 juli 2015 20:45

Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin onsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min onsdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Joooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)
Idag är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit i Stockholm, i stort sett hela dagen. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått runt, kollat i affärer, shoppat, fikat, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så har vädret varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så när vi kom hem så gjorde vi iordning lite middag, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyysiiigt, jaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeevliiigt och myyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, och pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuuu allt, som sagt, hihi! Och vädret var fint, men lite blåsigt dock... Men jaaa, som tur är så har man ju iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju prefekt, hihi!
Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gammaldags vaniljglass"... Mmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!
Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt torsdag, och det händer en hel del saker under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska göra ifrån mig sista dagen på sommarjobbet, och vara där i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätteroooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska bara städa.. Och det ska bli skönt, som sagt, hihi!

Och jag ska bara jobba, luncha, och ha lite raster... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyymt häääärliiigaaaa arbetskompisar under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så blir det bara att göra ifrån sig det sista av jobbet... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Gofika", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliigt underbaaar torsdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Men något roligt blir det nog iallafall... Skulle jag då allt tro, hihi! Och bara få göra annat. Komma ut lite, hihi! Och bara bryta vardagen en smula, byta miljö, byta luft, och rensa tankarna... Och jaaa, det kan vara rätt så  nyttigt det också, som sagt! Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt jätterooooliigt och treeevliiig kväll iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha! Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina torsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaaar däääruuuteeeee!!


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina onsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt treeeevliig onsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 


Av Alva Larsson - 7 juli 2015 20:45Näääämeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och härliga läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin tisdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min tisdag varit fantasiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det har hänt en hel del saker under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit i Stockholm hela dagen, och tillbringat massvis av tid tillsammans med Mamma. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått på stan, gått runt i affärer, shoppat, fikat, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så har vi bara varit här i Stockholm hela dagen, och jag har bara tillbringat massvis av tid tillsammans med Mamma. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått runt på stan, kollat i affärer, shoppat, fikat, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vi har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra tisdag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!Och nyss så käkade vi lite middag tillsammans, jag och min Mamma. Vilket var treeeeevliigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och nu ska vi ut på stan. Mysigt, jaaa, hihi!

Och vad vi ska göra vet jag inte riktigt. Sådant som märks, jaaa, hihi!

Men det blir troligtvis att ta en promenad runt i stan och kanske stanna och dricka en läskande cola... Något enkelt så kanske, som sagt, jaaa, hihi!

Eller så är vi på hotellet, eller så. Och myser där bara, som sagt, hihi!

Köper hem lite götta och bara myser... Bara ha det mysigt värre, som sagt, jaaa, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra tisdagskväll ikväll iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra tisdagskväll ikväll iallafall allt ändå, hihi!Imorgon är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här i Stockholm hela dagen, och tillbringa massvis av tid tillsammans med min Mamma. Vilket sak bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut på stan, kolla i affärer, shoppa, fika, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli fortsatt kanonbra imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall  kommer att bli forsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

 Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så blir det bara att vara i Stockholm resten av denna dagen, och bara tillbringa massvis av tid tillsammans med min Mamma. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut på stan, kolla runt i affärer, shoppa, fika, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra mer under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara dirket precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra onsdag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsat mysig och kanonbra onsdag imorgon iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar onsdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina onsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnooooosaaaar däääruuuteeeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina tisdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiiiigt treeeeeeeevliiig tisdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 6 juli 2015 20:45Nääääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin måndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min måndag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!
Jooomeeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har varit i Stockholm och tillbringat lite tid med min Mamma, i sommarvärmen. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått runt, kollar runt i affärer, shoppat, fikat, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har vädret varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så har vi bara varit här i Stockholm hela dagen, jag och min mamma. Vilket har varit treeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut på stan, shoppat, kollar runt i affärer, fikat, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vi har gjort en massvis av saker under dagen också. Roliga saker då vill säga iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra måndag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!Och sedan så har vi nyss käkat lite middag tillsammans, jag och min mamma. Vilket var treeeevliiigt och jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och nu ska vi gå runt mer på stan. Mysigt, jaaa, hihi!

Och kolla vad nattlivet har mer att erbjuda. Såklart, hihi!

Kanske man hamnar vid hamnen, eller tar en läskande cola...? Sådant som märks, som sagt, jaaa, hihi!

Och sen blir det nog att chilla lite på hotellet... Ta det lugnt och så, ni vet, hihi!

Köper hem lite götta och godis osv... Smaskens, och mysigt värre, som sagt, jaaa, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra måndagskväll ikväll iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra måndagskväll ikväll iallafall allt ändå, hihi!Imorgon är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag och Mamma ska bara vara här i Stockholm resten av tiden, och bara leva storstadslivet. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå runt på stan, gå i affärer, shoppa, fika, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli fortsatt kanonbra imorgon också iallafall... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!Och sedan så blir det bara vara här i Stockholm resten utav tiden, och tillbringa massivs av tid tillsammans med Mamma. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut på stan, gå i affärer, shoppa, fika, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!
Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra imorgon har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra tisdag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt mysig och kanonbra tisdag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar tisdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina tisdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööötnoooosaaar däääruuuteeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"
Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiiiigt treeeeevliiig måndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!


Puss&Kram.<3


 

Presentation


Hejsan allihopa!
Jag heter Alva och är en tjej på 15 år. Och jag kommer att blogga om min vardag, min ätstörning, mina hobby's och vänner. Jag är en tankspridd och kreativ tjej, och det är bara att skriva till mig i kommentarerna om ni undrar över nå spe

Fråga mig

280 besvarade frågor

Omröstning

Vad är din helg last??
 Goooodiiis!!
 CHIPS!!
 grönsaker och dipp :3
 Glass?!
 frukt sallad,, med bara frukter!!
 FIKA!!
 ehmm.. äter inget av det..?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ peaceoflove med Blogkeen
Följ peaceoflove med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se