peaceoflove

Senaste inläggen

Av Alva Larsson - 4 juli 2015 08:15Näääämeeeen heeejsansvejsan och Godmorgon på er alla goa och morgonglada läsare därute i morgonljuset, hihi!<3Och jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin natt inatt,och att ni har kunnat sova riktigt ordentligt så att ni är tillräckligt utvilad, pigga och alerta för denna finfina lördagsmorgonen, hihi!

För själv så har jag sovit väldigt braaa inatt, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, och är nu tillräckligt utvilad, redo och något taggad inför denna finfina lördagsmorgonen, och allt vad den har att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Och sedan så har jag nyss vaknat och klivit upp, och ska till och göra iordning lite god "helgfrukost", och sedan ta och värma på mitt otroligt, sagolikt, oerhört, fantastiskt, löjligt, utsökta, urgoda te... Mmm, mysigt värre, jaaa, hihi! Gött och en bra start på en bra dag. Såklart, hihi!Idag är det ju iallafall som sagt allt lördag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här i Bollnäs resten utav helgen, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag också iallafal allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaaa, haha!
Och sedan så blir det bara att vara här i Bollnäs resten utav tiden, och bara tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu.  Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!
För det brukar ju inte vara någoon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördagsmorgon idag iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördagsmorgon idag iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyyyyymt hääääärliiiig och oootroooliiigt underbaaar lördagsmorgon iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bi så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina lördagsmorgonen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötiiisaaar däääruuuteeeee, hihi!


    

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig morgoninsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina lördagsmorgonen.

Och få i mig lite frukost, och sedan kicka igång denna underbara dagen, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt myyyyyyyyysiiig lördagsmorgon ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

ANNONS
Av Alva Larsson - 3 juli 2015 20:45Näääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin fredagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min fredag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt fredag, och det är en hel del saker som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på sommarjobbet, sista dagen och allt. Vilket var rätt så treeeeevliiigt och roooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och så har jag jobbat en hel del... Massa jobb som måste göras, som sagt, hihi!

Och jag har bara jobbat, haft raster och lunch... Och jaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och jag har gjort ifrån mig en hel del jobb idag också... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra sista jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!Och sedan efter jobbet så åkte jag hem och sedan drog till Bollnäs, för att tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vi har gjort en massvis av saker. Roliga saker då vill säga iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt, hihi!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra fredag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!
Och nyligen så hade vi lite mysmiddag tillsammans, jag och mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och nu snart så vankas det lite filmkväll. Mysigt värre, som sagt, hihi!

Och vad för film det blir har vi inte riktigt bestämt oss för än. Det finns ju en hel del att välja på, jaaa, hihi!

Drama, Thriller, skräck, romantik, komedi... Och jaaa, det finns ju en hel sjö att välja på, som sagt, jaaa, hihi!

Och såklart, så ska vi även ha lite götta. Som Chips, choklad och läsk... Mummaaa, hihi!

Och så ska vi även höja mysfaktorn ett snäpp, naturligtvis. Och släcka lite onödiga ljus, och istället tända lite levande ljus, och bunkra upp med massvis av filtar och kuddar, och bara kura upp bredvid varandra och bara mysa tillsammans... Mysig värre, som sagt, jaaa, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredagskväll och filmkväll ikväll iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredagskväll och filmkväll iallafall allt ändå, hihi!Imorgon är det ju iallafall som sagt allt lördag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara här i Bollnäs hela helgen, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyysiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret ser iallafall ut som att bli kanonbra imorgon också iallafall allt ändå... Iallafall vad jag har hört om då iallafall, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, hihi!Och sedan så blir det nog bara att vara här resten av helgen, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeeevliiiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra under dagen har vi inte riktigt mer planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks, men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördagsmorgon imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra lördagsmorgon imorgon iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar lördag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina lördagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaaar däääruuuteeeee, hihi!


   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina fredagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig fredagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

ANNONS
Av Alva Larsson - 2 juli 2015 20:45Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin torsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min torsdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt torsdag, och det är en hel del saker som hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på sommarjobbet, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeeevliiigt och rooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har gjort lite jobb... Vilket har varit rätt så skönt, som sagt, hihi!

Och jag har bara jobbat, haft raster, och lunchat... Och jaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så jag jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och jag har också gjort ifrån mig lite jobb idag också... Men jaaaa, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!
Och sedan så efter skolan så drog jag hem, gjorde iordning lite "Gofika", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra det direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!
Och sedan så har tiden bara runnit iväg... Schwoop, sa det bara, hihi!

Och jag har bara tagit det lugnt resten av tiden. Och bara chillade lite sådär, ni vet, hihi!

Och jag har även agerat lite som kock, åt mig och mig själv. Vilket gick väldigt bra, som sagt, hihi!

Och så fick jag även lite sällskap vid middagsbordet... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och myyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Och efter det så drog jag mig vidare ut, på lite roligheter. Kulkul, som sagt, hihi!

Och det var skönt att bara få komma ut lite. Och göra andra saker, som sagt, hihi!

Och bara få bryta vardagen en smula, byta miljö, byta luft och rensa tankarna... Och jaaa, det är nog rätt så nyttigt det också, som sagt!

Men det var iallafall gryyyyyyymt treeeeevliiigt och oootrooooliigt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, minsann. Absolut, såklart, haha!


Och sedan så när jag kom hem... Sååå jaaa, hihi! Jag gjorde väl inte så mycket... Jaaa, hihi! Bara chillade lite... Tog det lugnt. Vilket var väldigt skönt. Ladda upp inför helg, som sagt, jaaa, hihi!Och, som sagt, sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och li denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt fredag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på sommarjobbet, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeevliiigt och roooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på jobbet och jobba... Vilket ska bli väldigt skönt, som sagt, hihi!

Och så har vi en hel del jobb, raster och lunch... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiigt och gryyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så ska vi även ta itu med en hel del jobb imorgon också iallafall allt ändå... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon  iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan så blir det nog att dra sig vidare till Bollnäs, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket ska bli treeeeeeevliiiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi ska bara vara, gå ut, fika, kolla på film, mysa, och bara skratta och prata om allt mellan himmel och jord... Och vi ska bara ha det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vad vi ska göra mer under dagen har vi inte riktigt hunnit att planera riktigt ännu. Men något roligt blir det nog iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt mysig och kanonbra fredag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyymt hääääärliiiig och oootroooliigt underbaaar fredag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hållat ummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina fredagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööööötnooooosaaaar däääruuuteeeeeee, hihi!


   

"Och sååååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina torsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!
Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt hääääärliiiig och oootrooooliiigt treeeeeevliiiig torsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3   Av Alva Larsson - 1 juli 2015 20:45Nääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiiin onsdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min onsdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara ritkgit ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)
Idag är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på sommarjobbet, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliiigt och rooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska bara jobba lite... Vilket ska bli väldigt skönt, som sagt, hihi!

Och så ska jag göra lite jobb, ha raster, och luncha... Och jaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyyyymt hääääärliiiiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har jag även gjort ifrån mig en hel del jobb idag också... Men jaaa, det är sådant som måsta ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en fortsatt kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann, Absolut, såklart, haha!Och sedan efter sommarjobbet så drog jag mig vidare hem, gjorde iordning lite "Mysmellis", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kasnske direkt, men lätt värt det ändå allafall, hihi!
Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyyysiiiigt, jaaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade, och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför tvn, och gjort ifrån mig lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaaar deeet dååå allt uteeee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt, hihi! Och det var väldigt skönt väder ute, men lite blåsigt dock... Men jaaa, man har iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!
Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Pärlboll".... Mmmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Vi får har bara varit social framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen kanske det får ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt torsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på sommarjobbet, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli treeeeevliiigt och roooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och det blir mycket arbete att se fram emot imorgon... Vilket ska bli skönt, som sagt, hihi!

Och sedan så blir det att jobba lite, ha raster, och luncha... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så ska jag även träffa en hel del finfina och gryyyyyyymt häääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeeevliiigt och gryyyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och sedan så blir det att ta itu med en hel del jobb imorgon också iallafall allt ändå... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!
Och sedan så blir det nog att dra sig vidare hem, och göra iordning lite "Gofika", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det även att läsa lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en gryyyyyyyyymt hääääärliiiiig och oootroooliiigt underbaaar torsdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Men något roligt blir det nog iallafall....Det skulle jag då allt tro ändå, som sagt, hihi! Och bara få göra andra saker. Hitta på något roligt, hihi! Bara att bryta vardagen en smula, byta miljö, byta luft, och rensa tankarna... Och jaaa, det kan vara rätt så nyttigt det också, som sagt! Men det var iallafall gryyyyyyyyymt hääääärliiigt och ooootroooliiigt gryyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, minsann. Absolut, såklart, haha! Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina torsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaaar däääruuuuteeeee, hihi!


   


"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina onsdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!
Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt treeeeeevliiig onsdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!
Puss&Kram.<3
 

Av Alva Larsson - 30 juni 2015 20:45Nääääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och härliga läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin tisdagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min tisdag varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara ritkigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det är en hel del sakers som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit på sommarjobbet, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliiigt och rooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har jobbat på idag... Vilket har varit roligt, som sagt, hihi!

Och så har vi även jobbat lite, haft raster och lunchat... Och jaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har jag gjort ifrån mig dagens jobb idag också... Men jaaa, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Och jag har iallafall haft den kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!
Och sedan efter sommarjobbet så drog jag mig vidare hem, gjorde iordning lite "Mysmellis", och kollade på lite film/Serie... Och bara hade det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och  vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall, hihi!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyysiiigt, jaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeeed åååh juuuu allt, som sagt, hihi! Och vädret har iallafall varit fint, men lite blåsigt dock... Men jaaa, man har iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika".... Mmm, gött och myyyyyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Jag har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär,ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt onsdag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på sommarjobbet, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeevliiiigt och roooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska bara jobba... Vilket ska bli väldigt roligt, som sagt, hihi!

Och så ska jag göra ifrån mig lite jobb, ha lite raster, och luncha... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyymt hääääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så ska vi även ta itu med en hel del arbeten imorgon också iallafall allt ändå... Men jaaa, det är bara sådant som måste göras ändå, som sagt, hihi!

Men det kommer nog att vara en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, och göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det fortsatt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vilade mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt kanske precis, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!
Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliigt underbaaaar ondag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. VI får väl helt enkelt se vad denna finfina onsdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööööötnooooosaaar däääruuuteeeee, hihi!


"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällinpseration, jaaa, hihi! Såklart, hihi!!"


Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina tisdagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliigt treeeeevliiig tisdagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3       

 

Av Alva Larsson - 29 juni 2015 20:45


Näääääämeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas ni har haft en gryyyyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin måndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv har jag haft en fantastiskt braaa måndag, dag som kväll, faktiskt.... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)
Idag är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det har hänt en hel del under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!
Och jag har bara varit på sommarjobbet, i stort sett hela dagen. Vilket har varit rätt så treeeeevliiigt och roooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har bara jobbat under dagen... Vilket har varit väldigt roligt ändå, som sagt, hihi!

Och jag har bara jobbat, lunchat, och raster... Och jaaa, dagen har bara rullat på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så har jag även träffat en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeeeevliiigt och gryyyyyyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har jag även gjort ifrån mig en hel del jobb idag också... Men jaaa, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall varit en kanonbra jobbardag idag iallafall allt ändå, minsann. Absolut, såklart, haha!
Och sedan så när jag kom hem så gjorde iordning lite "Mysmellis", och bara kollat på lite film/Serie... Och bara haft det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kanske kan komma på att göra direkt kanske precis, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!Och sedan så hjälptes vi åt med middagen tillsammans och sedan satt vi allesamman till bords. Gött och myyyyyyyyyysiiigt, jaaaaa, hihi!

Och vi  bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och skööönt vaaar deeet dåååå uteee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt, hihi! Och det var fint väder ute då iallafall, men lite blåsigt var det ute dock... Men jaaa, man har iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde mig med lite och myste mig med lite "Gofika"...Mmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!Och sedan dess så har det hänt inte så mycket faktistk. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bok eller så, hihi! Nåja, hihi, något sådant i den stilen i den stilen får nog iallafall att bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt tisdag, och det har hänt en hel del saker under dagen. Kulkul, som sagt, hihi! Och jag ska bara vara på sommarjobbet, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeevliiigt och roooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och så ska jag även ta och jobba en hel del... Men det ska bli roligt, som sagt, hihi!

Och så ska jag jobba, luncha, och raster... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så ska jag även träffa en hel del finfina och gryyyyyyyyyymt häääärliiigaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är treeeeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jätterooooliiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så ska jag göra ifrån lite mig lite jobb imorgon också iallafall allt ändå... Men jaja, det är sådant som måste göras ändå, som sagt, hihi!

Men det har iallafall allt varit en kanonbra jobbardag iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och håller tummarna för att det kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag iallafall allt ändå, hihi!Och när jag kommer hem ifrån jobbet så blir det nog att göra iordning lite "Mysmellis" och kolla på lite film/Serie...Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så läste jag lite och vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på göra ändå direkt precis kanske, men det är iallafall allt ändå iallafall ändå, hihi!Men det ser iallfall ut som att bli en gryyyyyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt underbaaar tisdag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina tisdagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Söööötnoooosaaar däääruuuteeeee, hihi!


   


"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina måndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig måndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 28 juni 2015 20:45Näääämeeeeen tjeeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Och jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin söndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min söndagskväll varit fantastiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt söndag, och det är en hel del sakers som har hänt under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma nästintill hela helgen, och tillbringat massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så har även vädret varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaaa, haha!Och sedan så har jag bara spenderat tid här hemma hela helgen, och tillbringa massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himmel, och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Underbart... Det är bara ordet, hihi!

Det kan jag iallafall allt säga till er, minsann. Såklart, hihi!

Och vi har gjort en massvis av saker under dagen. Roliga saker vill säga då iallafall, hihi!

För det brukar ju inte vara någon större fara direkt precis... Liksom, för vi brukar ju iallafall alltid hitta på något roligt att göra ändå, som sagt!

Men jaaa, det är sådant som märks... Men det har iallafall varit en mysig och kanonbra onsdag idag iallafall allt ändå, minsann, absolut, såklart, haha!


Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyysiiigt, jaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi bara hade det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuu allt, som sagt. Och vädret var fint, lite blåsigt bara dock... Men jaaa, som tur är så har man ju kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt bra och trevligt!

Och så har jag även hunnit med att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.Imorgon är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag ska bara vara på sommarjobbet sista jobbarveckan, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeevliiigt och roooooliiigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska bara jobba... Vilket ska bli väldigt roligt, som sagt, hihi!

Och så ska jag bara jobba, ha lite raster, och luncha... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!
Och såklart, så blir det nog även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyyymt hääääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och jag ska även göra ifrån mig en hel del jobb imorgon också iallafall allt ändå... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan så blir det nog att dra sig hem efter sommarjobbet, och göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie... Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att läsa och bara vila lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina måndagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnooooosaaaar däääruuuteeeeee, hihi!


   

"Och sååååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperatiom, såklart!! Yesyes, hihi!!"Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina söndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliigt treeeeeeevliiig söndagskväll ni också allesammans.

Ta hand om er och varandra!

Puss&Kram.<3 

Av Alva Larsson - 27 juni 2015 20:45Nääääämeeeeeen tjeeeenatjena och Godkväll på er alla goa och glada läsare därute i mörkret!!<3
Jag hoppas att ni har haft en gryyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt fiiinfiiin söndagskväll, som dag, såhär långt, hihi!

För själv så har min söndag varit fantasiskt braaa, dag som kväll, faktiskt... Om jag ska vara riktigt ärlig då alltså, hihi!

Jooomeeenviiisst ääär deet väl deeet meeed åååh juuu allt, som sagt. Såklart, hihi! Yesyes... Hihi... ;)Idag är det ju iallafall som sagt allt söndag, och det har hänt en hel del saker under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!

Och jag har bara varit här hemma hela helgen, och tillbringat massvis av tid tillsammans med mitt hjärta. Vilket har varit treeeeevliiigt och gryyyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt, som sagt, hihi!

Och vi har bara varit, gått ut, fikat, kollat på film, myst, och bara skrattat och pratat om allt mellan himme och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeevliiigt och gryyyyyyymt jättemyyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och vädret har iallafall varit kanonbra idag också iallafall allt ändå... Om jag får säga exakt vad jag känner och tycker då iallafall allt ändå, hihi!

Men jag hoppas iallafall att det kommer att vara fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli fortsatt kanonbra väder, och att det kommer att hålla i sig såhär nu i ett bra tag till nu framöver ändå, hihi!

Det tycker jag då iallafall allt ändå, minsann. Såklart, hihi!

Absolut... Jaaa, haha!
Och sedan så hjälptes vi åt med middagen, och satt sedan allesammans till bords. Gött och myyyyyyysiiigt, jaaa, hihi!

Och vi bara åt, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord... Och vi har bara haft det allmänt treeeeeevliiigt och myyyyyyysiiigt helt enkelt, som sagt, hihi!Efteråt så la jag mig ner i sängen och surfade lite framför datorn, pyglade på med lite andra sysslor, läste min bok, och spelade lite sims innan jag drog ut på en skön och finfin kvällspromenad. Och sköööönt vaaar deeet dååå uteee dååå meeed åååh juuuu allt, som sagt, hihi! Och det har varit fint väder idag iallafall, lite blåsigt kanske dock... Men jaaa, man har iallafall kläder för väder, som sagt... Och så med musik i öronen så är det ju perfekt, hihi!Och sedan så när jag kom hem så värmde jag mig och myste mig med lite "Gofika"... Mmm, gött och myyyyyyysiiigt, vaaar deeet jaaa, hihi!Och sedan dess så har det inte hänt så värst mycket faktiskt. Har bara varit social med familjen framför tvn, och haft det allmänt trevligt och bra!

Och så har jag även hunnit att byta om till myskläder, och ska nog strax ta och hoppa ner i sängen och knäppa på någon bra film/Serie, eller kanske ta och läsa någon bra bok eller så? Nåja, hihi, något sådant i den stilen får det nog iallafall allt ta och bli denna kväll allt ändå. Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi! Såklart, hihi! Yesyes, hihi.
Imorgon är det ju iallafall som sagt allt måndag, och det är en hel del saker som händer under dagen. Kulkul, som sagt, hihi!
Och jag ska bara vara sista veckan på mitt sommarjobb, i praktiskt taget hela dagen. Vilket ska bli rätt så treeeeeevliiigt och gryyyyyyymt jätterooooliigt ändå, som sagt, hihi!

Och jag ska bara jobba där och så... Vilket ska bli skönt, som sagt, hihi!

Och jag ska ta och göra ifrån mig lite jobb, luncha, och ha lite raster... Och jaaa, dagen kommer nog att rulla på som vanligt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog även att träffa en hel del finfina och gryyyyyyyymt häääärliiigaaaa människor under dagen... Vilket, som alltid, är lika treeeeevliiigt och gryyyyyyyyyymt jätteroooooliigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och så blir det bara att ta itu med lite jobb under dagen... Men jaja, det är sådant som måste ta och göras ändå, som sagt, hihi!

Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå... Det får vi ju som sagt iallafall allt hoppas på och verkligen hålla tummarna för att det iallafall kommer att bli en fortsatt kanonbra jobbardag imorgon också iallafall allt ändå, hihi!Och sedan efter sommarjobbet så blir det nog att dra sig vidare hem, göra iordning lite "Mysmellis", och kolla på lite film/Serie...

Och bara ha det allmänt gött och mysigt helt enkelt, som sagt, hihi!

Och såklart, så blir det nog att läsa lite och bara vila mig lite granna... Och det kanske inte låter som det roligaste som man kan komma på att göra direkt precis kanske, men lätt värt det ändå iallafall allt ändå, hihi!Men det ser iallafall ut som att bli en fortsatt gryyyyyyyymt häääärliiig och oootroooliiigt underbaaar måndag iallafall... Det får vi ju som sagt iallafall allt hålla tummarna för och verkligen hoppas på att det iallafall kommer att bli så ändå, hihi!
Men resten av dagen så vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända faktiskt. Vi får väl helt enkelt se vad denna finfina måndagen har mer att komma och erbjuda med, som sagt, hihi!

Men jag kommer att hålla er mer uppdaterade under dagen... Det kan jag iallafall allt lova er, minsann. Sööööötnoooosaaar däääruuuteeeeee, hihi!

   

"Och såååklaaart, som vanligt, så bjuder jag på lite finfin och gryyyyyyymt häääärliiig kvällsinsperation, såklart!! Yesyes, hihi!!"

Men jaaa, ska nog ta och dra mig vidare med denna finfina söndagskvällen.

Och bara ha det fortsatt gött och bra sådär, ni vet, hihi!Men ni får iallafall ha en fortsatt gryyyyyymt hääääärliiig och oootroooliiigt treeeeevliiig söndagskväll ni också allesammans.
Ta hand om er och varandra!Puss&Kram.<3 

Presentation


Hejsan allihopa!
Jag heter Alva och är en tjej på 15 år. Och jag kommer att blogga om min vardag, min ätstörning, mina hobby's och vänner. Jag är en tankspridd och kreativ tjej, och det är bara att skriva till mig i kommentarerna om ni undrar över nå spe

Fråga mig

280 besvarade frågor

Omröstning

Vad är din helg last??
 Goooodiiis!!
 CHIPS!!
 grönsaker och dipp :3
 Glass?!
 frukt sallad,, med bara frukter!!
 FIKA!!
 ehmm.. äter inget av det..?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ peaceoflove med Blogkeen
Följ peaceoflove med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se